A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány közleménye

2016.12.14.

Budapest, 2016. december 14., szerda (OS)

 

2017. december 31-ig használható fel a kormány által nyugdíjasoknak biztosított, tízezer forint értékű Étkezési Erzsébet-utalvány. Az utalványok auditált, több szinten biztosított, zárt rendszerben készülnek. A kibocsátó Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az elmúlt években több mint 900 millió darab utalványszelvényt gyártatott, ezeket közel száz millió borítékba csomagolták be és juttatták el ahhoz a 2 millió emberhez, akik rendszeresen használják az Erzsébet-utalványokat. Magyarország legnépszerűbb utalványait automata berendezéseken, fokozott biztonsági ellenőrzés mellett készítik és csomagolják. Mindez garanciát jelent arra, hogy sértetlen borítékokba megfelelő értékű utalványok kerüljenek.

Folyamatos műszakban gyártják és csomagolják a nyugdíjasok részére juttatott Étkezési Erzsébet-utalványokat. Az elmúlt napokban a jogosultak csaknem felének készült el a 10 000 forint értékű borítékja. A kibocsátó mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elkészíttesse az utalványokat. A borítékokban 3 utalványpár van: két szelvényen 2-2 darab 2000 forintos címlet (8000 forint), egy szelvényen pedig 2 darab 1000 forintos címlet (2000 forint), összesen 10 000 forint értékben. Az utalványokat 2017. december 31-ig lehet beváltani Magyarország területén, mintegy hatvanezer elfogadóhelyen, fogyasztásra kész étel, vagy melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlására.

Kiadó: Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány

 

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.