ADNI JÓ! címmel gyermekrajzpályázat indul

2015.04.07.


Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. rajzpályázatot hirdet 6-14 éves korú gyermekeknek, amelynek témakörei közt helyet kap a szeretet, a segíteni akarás, a kedvesség, az önzetlenség, a gondoskodás ábrázolása, mely a névadó Szent Erzsébet életét is jellemezte. A nyertes rajzok az Erzsébet-utalvány borítékait fogják díszíteni.

Az alkotást, amely A/4 vagy A/3 méretű rajzlapra készülhet szabadon választható technikával, egyebek mellett vízfestékkel, temperával, krétával, színes ceruzával; tollal, filctollal, de lehet ragasztott mű is: kollázs vagy montázs, az alábbi témakörökben várja az utalványforgalmazó:

• Árpádházi Szent Erzsébet élete
• Ünnepek (karácsony, húsvét, Mikulás, születésnap, egyéb)
• Család, nyaralás
• , közösség
• Adni jó!

A rajz hátoldalán fel kell tüntetni a gyermek nevét, életkorát, az iskola nevét, pontos címét, telefonját, email címét és a pályamű címét. A pályázat beadásának határideje: 2015. április 30. A pályázat postai úton az Erzsébet Utalványforgalmazó címére (1593 Budapest, Pf. 737.) küldhető és a borítékon szerepelnie kell: "ADNI JÓ!". További információk az adnijo@euf.hu címen kérhetők.

A pályázat díjai korosztályonként:
1. díj: 50 000 Ft értékű Ajándék Erzsébet-utalvány
2. díj: 30 000 Ft értékű Ajándék Erzsébet-utalvány
3. díj: 10 000 Ft értékű Ajándék Erzsébet-utalvány

Az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadó 2015. május 22-én lesz Budapesten.
A pályaművek beküldési határideje: 2015. április 30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.