Ajándék Erzsébet-utalvány

 

Ajándék Erzsébet-utalvány: igazi ajándék – felhasználható élelmiszer (beleértve a fogyasztásra kész ételt is), melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, szállás, utazás, sportfelszerelés, játék körébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

 

 

Az Ajándék Erzsébet-utalványok különféle címletekben kerülnek legyártásra: 300, 400, 500, 600, 1000, 2000 és 5000 Ft, az egyes megrendelői igényeknek megfelelően. Borítékok 1000-50000 forint értékhatár között rendelhetők.

Az Ajándék Erzsébet-utalvány az elfogadására szerződött szolgáltatóknál használható fel élelmiszer – beleértve a fogyasztásra kész ételt is ‒, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, szállás, utazás, sportfelszerelés, játék körébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására, kizárólag Magyarország területén. Névértékénél is többet érhet, hiszen gyakran kapcsolódnak hozzá elfogadóhelyi kedvezmények. Az utalványhoz díszboríték is igényelhető.

  • Az Ajándék Erzsébet-utalvány praktikus megoldás az évközi, az év végi, valamint az üzleti ajándékozásnál is.
  • Rendszeresen és alkalmanként is adható.
  • Egyes meghatározott juttatásként korlátlanul adható a munkavállalóknak (több munkavállaló számára belső szabályzat alapján, vagy valamennyi munkavállaló számára azonos feltételekkel és módon juttatva) vagy partnereknek, 40,71%-os adó- és adójellegű kötelezettséggel, kártyára utalva és papíralapon 2018-ban is. 
 


Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.