Étkezési Erzsébet-utalványÉtkezési Erzsébet-utalvány: segítő támogatás – felhasználható élelmiszer, fogyasztásra kész hideg és meleg étel vásárlására. 


Étkezési Erzsébet-utalvány


Étkezési Erzsébet-utalvány, limitált példányszám

 

Az Étkezési Erzsébet-utalványok különféle címletekben kerülnek legyártásra, akár egyedi munkáltatói és munkavállalói igényeknek is megfelelően.

  • Alapszolgáltatás: 1000-20000 Ft értékű borítékok, 500 és 1000 forintos címletekből.
  • Bővített szolgáltatás: 1000-18000 Ft értékű borítékok, 300, 400, 500, 600 és 1000 forintos címletekből.
  • Egyedi szolgáltatás: lehetőség van egyedi igényű címletek legyártására is.

Mintegy 60000 elfogadóhely: élelmiszer- és diszkontüzletek, hiper- és szupermarketek, éttermek és kávézók, büfék, ételkiszállítók, hentesüzletek, cukrászdák, és még számtalan üzlet országszerte, ahol beválthatja Magyarország kedvenc utalványát. Az Étkezési Erzsébet-utalvány az elfogadására szerződött szolgáltatóknál használható fel élelmiszer vásárlására, beleértve a fogyasztásra kész ételt és melegkonyhás vendéglátóhelyi étkezési szolgáltatást is, kizárólag Magyarország területén.

  • A legnépszerűbb étkezési utalvány a munkavállalók körében.
  • Rendszeresen és alkalomszerűen is adható.
  • Egyes meghatározott juttatásként korlátlanul adható a munkavállalóknak vagy partnereknek, 43,66%-os adó- és adójellegű kötelezettséggel kártyára utalva és papíralapon 2017-ben is.


Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.