Étkezési Erzsébet-utalvány

Étkezési Erzsébet-utalvány: segítő támogatás – felhasználható élelmiszer vásárlására, beleértve a fogyasztásra kész hideg és meleg ételt.


Étkezési Erzsébet-utalvány


Étkezési Erzsébet-utalvány, limitált példányszám

 

Az Étkezési Erzsébet-utalványok különféle címletekben kerülnek legyártásra, akár egyedi munkáltatói és munkavállalói igényeknek is megfelelően.

  • Alapszolgáltatás: 1000-20000 Ft értékű borítékok, 500 és 1000 forintos címletekből.
  • Bővített szolgáltatás: 1000-18000 Ft értékű borítékok, 300, 400, 500, 600 és 1000 forintos címletekből.
  • Egyedi szolgáltatás: lehetőség van egyedi igényű címletek legyártására is.

Az Étkezési Erzsébet-utalvány az elfogadására szerződött szolgáltatóknál használható fel élelmiszer vásárlására, beleértve a fogyasztásra kész ételt és melegkonyhás vendéglátóhelyi étkezési szolgáltatást is, kizárólag Magyarország területén. Élelmiszer- és diszkontüzletekben, hiper- és szupermarketekben, éttermekben és kávézókban, büfékben, ételkiszállítóknál, hentesüzletekben, cukrászdákban, és még számtalan üzletben válthatja be Magyarország kedvenc utalványát országszerte.

  • A legnépszerűbb étkezési utalvány a munkavállalók körében.
  • Rendszeresen és alkalomszerűen is adható.
  • Egyes meghatározott juttatásként korlátlanul adható a munkavállalóknak vagy partnereknek, 43,66%-os adó- és adójellegű kötelezettséggel kártyára utalva és papíralapon 2017-ben is.


Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.