Iskolai Erzsébet-utalvány

Iskolai Erzsébet-utalvány: könnyebb iskolakezdés – felhasználható tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására, a tanévkezdést megelőző 60. naptól kibocsátás évének december 31. napjáig.

 

 

Az Iskolai Erzsébet-utalványok különféle címletekben kerülnek legyártásra: 300, 400, 500, 600, 1000, 2000 és 5000 Ft, az egyes megrendelői igényeknek megfelelően. Az Iskolai Erzsébet-utalvány felhasználható az utalvány elfogadására szerződött több mint 20 ezer, a honlapon feltüntetett szerződéses partnernél tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására az utalványok a tanévkezdést megelőző 60. naptól kibocsátási év december 31-ig, kizárólag Magyarország területén.

Az Iskolai Erzsébet-utalvány az iskoláskorú gyermekek szülei számára jelentősen megkönnyítheti a tanévkezdést.

  • Az Iskolai Erzsébet-utalvány egyes meghatározott juttatásként korlátlanul adható a munkavállalóknak, 40,71%-os adó- és adójellegű kötelezettséggel, kártyára utalva és papíralapon 2018-ban is.
  • Névértékénél is többet érhet a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően.


ELFOGADÓHELYI KEDVEZMÉNYEK (kuponok)

Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.