Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program

Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Az elmúlt öt évben az Erzsébet-utalványcsalád folyamatosan bővült. Az Étkezési után 2013-ban megjelent az Ajándék és az Iskolai, majd 2014-ben a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalvány is. Az ötféle papíralapú utalvány küllemében többször megújult, elfogadóhelyi-hálózatuk dinamikusan bővült. 2015-től a kedvelt papíralapú utalványok már elektronikus formában, az Erzsébet-utalvány Plusz kártyára töltve is elérhetőek. A munkaadók, a felhasználók és az elfogadóhelyek körében egyaránt népszerű kártyából ma már mintegy 900 ezret használnak rendszeresen.

Az Erzsébet-utalványcsalád 2017-ben is a legnépszerűbb cafeteria-elemek közé tartozik, különböző juttatási formákban papíralapon és elektronikusan is adható munkavállalóknak vagy partnereknek egyaránt.

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.