Ruházati Erzsébet-utalványRuházati Erzsébet-utalvány: a stílusos választás – felhasználható ruházati termékek vásárlására.

 

 

A Ruházati Erzsébet-utalványok különféle címletekben kerülnek legyártásra: 300, 400, 500, 600, 1000, 2000 és 5000 Ft, az egyes megrendelői igényeknek megfelelően. Borítékok 1000-50000 forintos értékhatár között rendelhetők.

A Ruházati Erzsébet-utalvány az elfogadására szerződött szolgáltatóknál használható fel ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására, kizárólag Magyarország területén a kibocsátását követő év december 31. napjáig.

  • A Ruházati Erzsébet-utalvány praktikus megoldás az évközi, az év végi, valamint az üzleti ajándékozásnál is.
  • Rendszeresen és alkalmanként is, egész évben biztosítható.
  • Egyes meghatározott juttatásként korlátlanul adható a munkavállalóknak (több munkavállaló számára belső szabályzat alapján, vagy valamennyi munkavállaló számára azonos feltételekkel és módon juttatva), 40,71%-os adó- és adójellegű kifizetési kötelezettséggel  2018-ban is.
  • Kizárólag papíralapon rendelhető.

A Ruházati Erzsébet-utalvány a munkavállalók mellett a munkaadók számára is könnyebbséget jelent, hiszen amellett, hogy általa 29%-kal több nettó juttatás biztosítható a munkavállalóknak a bérjellegű kifizetéshez képest, a juttatással jelentősen csökken a ruházati támogatás elszámolásával járó adminisztráció és az abból adódó hibalehetőség.

 

 

Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.